Her Curve – Yang Terbaik Untuk Wanita

World Health Organization (WHO) mendefinisikan kesihatan sebagai kesejahteraan fizikal, mental dan sosial yang lengkap, selain bebas dari penyakit. Di samping menyediakan perkhidmatan perubatan kosmetik untuk kecantikan anda, kami juga menyediakan program kesihatan wanita untuk semua peringkat usia selain dari penurunan berat badan dan produk kesihatan.

Mengikut kajian penyelidikan oleh Universiti Tunku Abdul Rahman pada tahun 2018 mengenai penentu kualiti perkahwinan yang berkaitan dengan seksual di kalangan pasangan suami isteri di Malaysia, ia menyimpulkan bahawa keserasian seksual yang lebih tinggi akan meningkatkan kualiti kehidupan perkahwinan.

Walaupun kesihatan wanita akan berubah mengikut masa dan usia dari hari perkahwinan anda, penghamilan, ulang tahun perkahwinan ke-50 ataupun sekeliling rahmat penuaan, Her Curve GOLD adalah produk untuk kesihatan wanita.

new her curve

Her Curve GOLD adalah suplemen herba semula jadi untuk kesihatan wanita dan payudara.

1) Manjakani (herba tradisional Malaysia)

Kajian penyelidikan perubatan di negara Iran pada tahun 2016 tentang manfaat Manjakani telah diterbitkan dalam International Journal of Phytomedicine and Phytotherapy.

Dalam penyelidikan itu, bentuk gel Manjakani disapukan di dalam faraj 3 hari selepas berakhirnya haid dan juga 5 minit sebelum hubungan seksual. Hasil kajian menunjukkan bahawa Manjakani tidak hanya meningkatkan pelinciran faraj tetapi ia juga mengurangkan kekeringannya. Para peserta dalam penyelidikan itu melaporkan kepuasan seksual lebih tinggi.

Manjakani juga kaya dengan tanin. Tanin mempunyai kesan anti-radang dan anti-mikroba. Inilah sebabnya kenapa manjakani begitu popular di Malaysia, di mana ia juga telah digunakan selama bertahun-tahun selepas kehamilan dalam bentuk cucian feminin, suplemen minuman dan kapsul herba.

2) Puereria mirifica

Pertumbuhan payudara bergantung pada  hormon wanita, di mana pembesaran payudara kerap  berlaku semasa kehamilan kerana peningkatan tahap hormon.

Her Curve hanya menggunakan ramuan berasaskan tumbuhan tanpa pil hormon. Puereria mirifica mempunyai kesan antioksidan yang hebat dan juga sifat rangsangan untuk kelantangan payudara.

Ia juga meningkatkan libido dan meremajakan kesan penuaan.

3) Kacip Fatimah

Kacip Fatimah disenaraikan sebagai salah satu daripada 10 ramuan terbaik oleh Kementerian Pertanian Malaysia. Selain mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi, meningkatkan libido dan melegakan gejala pascamenopause.

4) Isoflavon  soya dengan fenugreek

Kaya dengan anti-oksidan untuk mengurangkan keradangan, ramuan ini membantu merangsang jumlah payudara.

Cubalah satu hari ini untuk kesihatan wanita.

Leave a Reply

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?